Lifting-ul de week-end

Lifting-ul de week-end – procedura nechirurgicala de reintinerire faciala (lifting tridimensional cu fire de suspensie)
Scopul chirurgiei estetice faciale este de a obtine imbunatarirea aspectului facial, reintinerirea faciala prin tehnici cit mai putin invazive care sa inlocuiasca traditionalul lifting chirurgical.
Liftingul facial tridimensional( nechirurgical) utilizind fire de suspensie faciala este o procedura cu rezultate excelente ce se substituie liftingului clasic chirurgical .Procedura liftingului nechirurgical cu fire de suspensie faciala este o metoda total neinvaziva,se realizeaza cu anestezie locala(nu necesita anestezie generala),dureaza maxim 60 minute iar recuperarea este foarte rapida.
Usurinta realizarii si recuperarea rapida ne indreptatesc sa denumim acest tip de procedura “ lifting de week-end”.
Procedura nu necesita internare iar reluarea activitatii se poate face dupa 2-3 zile de la interventie.Rezultatele excelente obtinute prin aceasta metoda au limitat drastic utilizarea liftingului chirurgical deosebit de agresiv si cu perioada de recuperare indelungata.
Odata cu inaintarea in virsta, la care se adauga actiunea nociva a altor factori cum ar fi : razelor solare, fumatul, diferite afectiuni dermatologice care au aparut in cursul vietii pielea sufera un proces de imatrinire mai evident la nivel facial unde se constata adincirea ridurilor, caderea pleoapelor, sprincenelor, obrajilor si aparitia unor pliuri inestetice la nivelul gitului.
Noua tehnica de lifting nechirurgical folosind fire de suspensie faciala permite o imbunatatire reala a aspectului facial , cu o recuperare rapida , nu lasa cicatrici si poate fi combinata cu alte proceduri estetice avind ca rezultat final o reintinerire faciala.
Acest lifting nechirurgical poate corecta sprincenele cazute, acele pliuri cutanate total inestetice care pot acoperi ochii( la care se poate asocia sau nu o blefaroplastie -corectarea pungilor cutanate de la nivelul pleoapelor) care sa determine in final “ tineretea in privire “ .
Acest lifting nechirurgical are indicatie si in portiunea mediana a fetei pentru corectia obrajilor cazuti si a acelor saculeti inestetici de la nivelul mandibulei.
Aceasta tehnica de reintinerire faciala poate fi asociata cu alte proceduri estetice cum ar fi : corectarea ridurilor prin injectarea unor substante de umplere a acestora, peeling chimic pentru imbunatatirea aspectului pielii, lipoaspiratie sau injectarea de grasime.
Posibilele complicatii ale acestui tip de lifting sunt mult reduse fata de ale unui lifting chirurgical. Pot apare echimoze care insa dispar in citeva zile si un usor edem al fetei.
Avantajele acestui tip de lifting sunt multiple : tehnica minim invaziva cu rezultate excelente, recuperare rapida; se realizeaza cu anestezie locala, determina tridimensionalitate si volum fetei, nu lasa cicatrici.

Clinica Zone Medical ESTET
www.clinicaestet.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Scrie un comentariu

Powered by WordPress | PalmPreBlog.com has New Palm Pre Deals | Thanks to iFreeCellPhones.com Verizon Cell Phones, Free MMO and Fat burning furnace review
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Read more:
Insuficienta mitrala

Definitie: este un defect valvular constand in inchiderea incompleta in sistola a valvulelor mitrale, ceea ce permite refluarea sangelui din...

Bicalutamida.Prospect.

În acest prospect găsiţi: 1. Ce este Bicalutamida Sandoz şi pentru ce se utilizează 2. Înainte să luaţi Bicalutamida Sandoz...

Embolia cu lichid amniotic

Embolia cu lichid amniotic Embolia cu lichid amniotic (ELA) reprezinta o complicatie foarte grava a sarcinii, nasterii, sau avortului, cu...

Close
Copyright © 2017 | Medpont - Toate drepturile rezervate | Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.