Peeling Chimic

Dorinta de a stopa procesul de imbatrinire a stimulat intotdeauna cautarea acelor metode mai vechi sau mai noi de obtinere a reintineririi faciale.

In era moderna peelingul chimic a fost introdus pentru prima oara de catre Mac Knee care a folosit fenolul pentru tratamentul unor cicatri faciale dupa o arsura.

In ultimile decenii datorita rezultatelor remarcabile de intinerire faciala peeling-urile au fost perfectionate imbunatatindu-si eficienta si siguranta.

La ora actuala, manechinele din intreaga lume inaintea prezentarilor de moda folosesc acest tip de procedura pentru a da fetei tonicitate si prospetime asociate bineinteles cu alte proceduri estetice cum ar fi de exemplu marirea de buze, corectia de riduri etc..

Scopul peelingului chimic este de a inlatura acele straturi de piele imbatrinite sau prezentind cicatrici folosind un agent chimic. Epidermul trofic, cu aspect intins regenereaza din dermul restant.

Noul epiderm da fetei un aspect mai tinar, de prospetime, reducind ridurile fine si petele de culoare.

Inaintea aplicarii procedurii este insa necesara o evaluare a tenului pacientei. Aceasta evaluare include:adincimea si numarul ridurilor, existenta petelor de culoare, existenta cicatricilor faciale,tipul de ten precum si necesitatea asocierii altor proceduri estetice de reintinerire faciala.Toate aceste detalii se pot obtine in urma unei consultatii la chirurgul plastician cel care de altfel pune si indicatia pentru acest tip de procedura.

De asemenea trebuie stiut ca folosirea estrogenilor de sinteza sau a unor medicamente pot determina modificari de pigmentatie ale pielii.

Inaintea aplicarii procedurii pacienta trebuie sa curete fata cu un sapun cu PH neutru in seara si dimineata ce preced sedinta de peeling.De asemenea ea nu trebuie sa aiba machiaj sau o crema aplicata pe fata inainte de procedura pentru a nu impidica actiunea agentului chimic.

Procedura de peeling chimic se realizeaza in ambulator, fara internare, si nu este dureroasa.Ea consta in aplicarea unui acid si apoi a unei creme speciale, ulterior pacienta folosind acasa o crema hidratanta indicata de chirurgul plastician.Dupa peeling, fata este usor rosietica si lucioasa.Procesul de regenerare a noului epiderm tonic, intins debuteaza in primele 24 ore si dureaza intre 7-10 zile in functie de tipul de ten.

Clinica Zone Medical ESTET
www.clinicaestet.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Scrie un comentariu

Powered by WordPress | PalmPreBlog.com has New Palm Pre Deals | Thanks to iFreeCellPhones.com Verizon Cell Phones, Free MMO and Fat burning furnace review
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Read more:
Cum îti dai seama că eşti însărcinată?

Testele de sarcină funcţionează pe principiul detectării unei substanţe hor­monale (gonadotropina corionica umană) specifice în sânge sau în urină, substanţa...

Frigiditatea

Este o disfuncţie caracterizată prin absenţa dorinţei sexuale (libidou scăzut). Ea variază considerabil de la o persoană la alta, fiind...

Cifran.Prospect.

Ciprofloxacină În acest prospect găsiţi: 1.Ce este Cifran şi pentru ce se utilizează 2.Înainte să luaţi Cifran 3.Cum să luaţi...

Close
Copyright © 2017 | Medpont - Toate drepturile rezervate | Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.