Tratamentul ridurilor

Aspectul imbatrinit, ridat al fetei, impresioneaza in mod neplacut pe cei care ne privesc.

Oportunitatea de a ameliora acest aspect inestetic este astazi la indemina oricui datorita chirurgiei estetice dar mai ales medicinei estetice. MATRIDEX, un compus injectabil pe baza de acid hialuronic confera posibilitatea stergerii ridurilor produse de imbatrinirea accentuata si prematura a pielii.

Procedura facila neimplicind internare si cu recuperare rapida,injectarea de Matridex la nivelul ridurilor faciale ramine solutia cea mai eficienta in prezent de atenuare a ridurilor si deci de reintinerire faciala.

Matridex este un gel resorbabil de acid hialuronic dublu linkat asociat cu microsfere Sephadex ce are urmatoarele actiuni:
-augmentare(marire) prin inlocuirea in structura pielii a acidului hialuronic degradat si deci umplerea ridurilor
-regenerare(prin formare de colagen nou la locul injectarii),acest lucru contribuind deci la atenuarea ridurilor MATRIDEX este un produs biocompatibil,biodegradabil,noncitotoxic si perfect tolerat de organism.
Procedura de stergere a ridurilor se realizeaza prin microinjectarea locala ,este nedureroasa(anestezie locala),dureaza aproximativ 30 minute,nu necesita internare iar recuperarea dupa procedura este rapida(24-48 ore).Efectul se pastreaza intre 9-12 luni in functie de cantitatea de matridex ce se injecteaza.
Asocierea Matridex-ului cu peelingul facial,marirea buzelor cu matrigel, blefaroplastie superioara si inferioara(corectarea pleoapelor imbatrinite) asigura o reininerire faciala remarcabila necesitind un efort mic din partea pacientei dar cu un rezultat deosebit.
Ridurile fine faciale situate la nivel intersprincenos, frontale si de la nivelul colturilor ochilor accentueaza in mod neplacut aspectul de imbatrinire faciala.
Datorita efectului imediat, fillerii injectabili de tip Matrisoft reprezinta o solutie rapida si sigura de atenuare a acestor riduri fine faciale.
Matrisoft contine acid hialuronic un component natural existent in celulele proprii ale organismului, fiind deci foarte bine tolerat si neproducind alergii.
Rezultatul de atenuare a ridurilor cu Matrisoft este imediat, produsul fiind foarte bine tolerat de organism.
Procedura se realizeaza prin microinjectii locale, este nedureroasa ( se efectueaza cu anestezie locala), dureaza aproximativ 30 minute,, recuperarea este rapida ( 24-48 ore ).
Efectul dureaza aproximativ 4-6 luni, in functie e cantitatea injectata.
Prin asociere cu alte proceduri ( peeling chimic, umplerea ridurilor nazogeniene ) rezultatul de atenuare a ridurilor faciale determinate de procesul de imbatrinire este sporit.Clinica Zone Medical ESTET
www.clinicaestet.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Scrie un comentariu

Powered by WordPress | PalmPreBlog.com has New Palm Pre Deals | Thanks to iFreeCellPhones.com Verizon Cell Phones, Free MMO and Fat burning furnace review
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Read more:
Advil.Prospect.

Advil 200 mg drajeuri Ibuprofen Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect, deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră....

RATIA CALORICA SI ALIMENTATIA RATIONALA

Asigurarea energiei organismului uman este o functie vitala, fara de care respiratia, activitatea inimii, a creierului, ficatului, excretiei, activitatea musculara,...

Cancerul de piele

Modificarea stratului de ozon (se cunoaste ca radiatiile solare nu mai sunt aceleasi ca acum cinci sau zece ani), turismul...

Close
Copyright © 2017 | Medpont - Toate drepturile rezervate | Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.