Nilfan.Prospect.

Compozitie
Drajeuri continand clorhidrat de cloropiramina 25 mg.

Actiune terapeutica
Produsul este un medicament cu efecte antihistaminice. Cu doze mici s-au obtinut efecte pozitive antihistaminice, cat si prevenirea si atenuarea fenomenelor de soc anafilactic. Produsul nu influenteaza hipersecretia gastricadeterminata de histamina. Fata de alte numeroase medicamente cu efecte antihistaminice, Nilfanul prezinta avantajul unei tolerante generale bune, prin lipsa efectului hipnotic, sau al altor simptome secundare, iar daca ele sunt totusi prezente la unele persoane, sunt de intensitate mica si lipsita de importanta.

Indicatii
Manifestari alergice: coriza alergica, conjunctivita alergica, dermatoze alergice (prurit, eczeme, urticarie, neurodermite). Astm bronsic, edem Quincke, boala serului, migrena de origine alergica, soc anafilactic (preventiv si curativ). Intepaturi de insecte, anal sau vulvar. Hiperemia gravidelor. Rau de mare si altitudine.

Doze si mod de administrare
Dozarea este individuala, mergandu-se prin tatonare. Adulti: se recomanda sa se inceapa cu 1 drajeu de 3 ori pe zi. Drajeurile se administreaza cu putina apa, fara a fi zdrobite in gura, dupa mesele principale. Copii: se va reduce doza adultului in raport cu varsta si greutatea corporala.

Contraindicatii
Sensibilitate la preparat.

Reactii adverse
Apar foarte rar, in general. Ameteala, somnolenta care apare la unele persoane, poate fi inlaturata prin reducerea dozelor.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Nilfan.Prospect.”

  1. […] Nilfan.Prospect. […]

Scrie un comentariu

Powered by WordPress | PalmPreBlog.com has New Palm Pre Deals | Thanks to iFreeCellPhones.com Verizon Cell Phones, Free MMO and Fat burning furnace review
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Read more:
Dermatita seboreica

Este o eczema cu evolutie cronica, localizata in arii bogate in glande sebacee (scalp, fata, torace superior), caracterizata prin leziuni...

TRATAMENTUL CANCERULUI MAMAR INVAZIV OPERABIL

În această categorie se includ cancerele mamare în stadiile I, II şi o parte din stadiile IIIA (T3N1M0).      ...

Vaginita bacteriana

Vaginita bacteriana numita si vaginita cu Gardnerella reprezinta o alterare a florei bacteriene vaginale normale, ceea ce determina pierderea lactobacililor...

Close
Copyright © 2017 | Medpont - Toate drepturile rezervate | Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.