Analiza plantara computerizata

Deoarece performanta este importanta pentru noi, ORTOPROTETICA are la dispozitie o noua tehnologie de realizare a sustinatorilor plantari.

Analiza plantara computerizata reprezinta una din tehnicile performante de identificare a zonelor de presiune de la nivelul piciorului. Testarea se realizeaza in statica si/sau dinamica prin contactul cu o platforma cu senzori de presiune care preia informatiile de la nivelul piciorului si le transpune prin intermediului unui soft specializat intr-o imagine (1:1). Complexitatea programului ne permite stocarea unei baze de date a pacientilor testati, putandu-se analiza nu numai amprenta plantara ci si mersul, uzura incaltamintei, postura intregului corp, facilitandu-se astfel urmarirea evolutiei pacientilor. Analiza poate fi inclusa intr-un raport tiparit, care poate fi usor analizat atat de catre medicul specialist cat si de tehnicianul ortezist in vederea realizarii sustinatorilor plantari in cazul in care exista o recomandare medicala in acest sens.

Amprentarea tridimensionala este o tehnica de realizare a sustinatorilor plantari similara mulajului. Pacientul sub propria greutate, creeaza negativul. Specialistul ortezist realizeaza corectiile necesare la nivelul piciorului, obtinand astfel pozitivul. Sustinatorul plantar brut, realizat pe baza analizei computerizate se aseaza in pozitiv si se definitiveaza sub greutatea pacientului.

Avantajele utilizarii analizei computerizate:

– cu ajutorul programului extrem de complex, se pot realiza examenul somatoscopic, analiza mersului, analiza uzurii incaltamintei, analiza plantara atat statica cat si dinamica;

– amprentarea computerizata ofera informatii exacte legate de zonele de presiune, suprafetele de sprijin, centrul de greutate, postura etc.

– informatiile pot fi stocate intr-o vasta baza de date, facilitandu-se urmarirea evolutiei pacientilor;

– rezultatele examinarilor pot fi imprimate, asigurand accesibilitatea pentru medicii specialisti;

– reprezinta o modalitate comoda si rapida de analiza plantara.

Avantajele utilizarii sistemului tridimensional de fabricare a sustinatorilor plantari:

– reprezinta o modalitate obiectiva de realizare a sustinatorilor plantari;

– individualizare 100%;

– pelotele corectoare vor fi amplasate cu exactitate si vor avea caracteristicile ideale pentru pacientul caruia i se adreseaza sustinatorul plantar;

– avem la dispozitie o gama extrem de variata de materiale din care specialistul ortezist le va alege pe cele necesare fiecarui pacient in parte;

– datorita aceste tehnologii, sustinatorul plantar, pe langa rolul corectiv, de maxima importanta, va asigura si un confort superior sustinatorilor plantari realizati dupa metoda clasica.

http://www.ortoprotetica.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Analiza plantara computerizata”

 1. Mirela says:

  Unde se poate face aceasta analiza computerizata in dinamica?

  ReplyReply
 2. irina masca says:

  Buna ziua,

  Unde se poate face analiza computerizata in miscare?

  ReplyReply
 3. gianina says:

  unde gasim cabinet pt amprenta plantara dinamica, in apropiere de Arad ?
  multumesc

  ReplyReply
 4. mihaela says:

  Unde pot face analiza plantara compiuterizata si cat costa bucuresti

  e

  ReplyReply
 5. Minodora says:

  Unde pot face analiza plantara computerizata in Bucuresti (eventual in sectorul 1) ?

  ReplyReply
 6. Silvia says:

  Unde se poate face in Bucuresti analiza plantara computerizatat

  ReplyReply
 7. Stanciu says:

  Buna ziua. As dori sa comunicati unde se face analiza plantara computerizata, pret analiza computerizata si talonete. Va multumesc.

  ReplyReply
 8. Ion roxana says:

  Buna seara,
  As dori sa comunicati unde se face analiza plantara computerizata, pret analiza computerizata si talonete in Bucuresti. Va multumesc.

  ReplyReply
 9. gheorghiu sebastian says:

  Buna ziua.Va rog frumos,la ce adresa se face aceasta analiza plantara autorizata?Un pret informativ daca se poate.Va multumesc.

  ReplyReply

Scrie un comentariu

Powered by WordPress | PalmPreBlog.com has New Palm Pre Deals | Thanks to iFreeCellPhones.com Verizon Cell Phones, Free MMO and Fat burning furnace review
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Read more:
Factorii de risc pentru cancerul de piele

Cu siguranță, cancerul de piele nu este contagios și nu îl "poți lua" de la o altă persoană! Dar există...

ASPACO.Prospect.

ASPACO comprimate - Acid acetilsalicilic/paracetamol/fosfat de codeină hemihidrat Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect, deoarece el conţine informaţii...

ARNIGEL.Prospect.

1. DENUMIREA COMERCIALA A PRODUSULUI MEDICAMENTOS ARNIGEL 2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA 100 g gel contin Arnica Montana TM 7...

Close
Copyright © 2017 | Medpont - Toate drepturile rezervate | Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.