Legatura dintre biorezonanta si cura de slabire

Este relativ usor sa slabesti cateva kilograme intr-o saptamana, dar este extrem de greu sa mentii avantajul obtinut. Care este secretul pentru a mentine greutataea obtinuta ?

Cura de slabire se incepe printr-o evaluare prin biorezonanta a organelor si sistemelor pentru a vedea starea de sanate (echilibrul energetic al acestora).Pasul urmator este de echilibrare de aducere la stadiul de functionare normala a acestora, daca este cazul prin tratament cu biorezonanta.

Pasul al treilea este de a calcula in functie de informatiile ereditare, tipul constitutional varsta si activitatile zilnice alimentatia sanatoasa corespunzatoare .

Alimentatia sanatoasa trebuie sa fie privita ca un mod de viata permanent si nu trebuie confundata cu regimul alimentar care este partial temporar.

Este necesar a acorda o importanta speciala lichidelor ingerate zilnic : cantitate continut sortiment .Natura lichidelor – sortiment trebuie corelata strict cu nivelul de sanatate ( echilibru energetic) a rinichilor si a sistemului circulator al fiecarei persoane (testare compatibilitatii individual cu ajutorul camerei de rezonanta -Oberon).

Autor: Dr.Alexandru Olga
Cabinet Biorezonanta “Dr. Alexandru Olga”
www.medicinabiorezonanta.blogspot.com

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Legatura dintre biorezonanta si cura de slabire”

  1. Legatura dintre biorezonanta si cura de slabire | Medpont | Slabire? Regim? Am slabit! says:

    […] Legatura dintre biorezonanta si cura de slabire | Medpont Tagged as: acorda, sortiment Leave a comment Comments (0) Trackbacks (0) ( subscribe to comments on this post ) […]

Scrie un comentariu

Powered by WordPress | PalmPreBlog.com has New Palm Pre Deals | Thanks to iFreeCellPhones.com Verizon Cell Phones, Free MMO and Fat burning furnace review
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Read more:
Cancerul colorectal operat.Terapie Homeopatica

In SUA, Asociatia Medicala a Cancerului incepe sa utilizeze notiunea de medicina integrativa, ca forma de tratament care asociaza metoda...

Peeling Chimic

Dorinta de a stopa procesul de imbatrinire a stimulat intotdeauna cautarea acelor metode mai vechi sau mai noi de obtinere...

Crestor.Prospect.

Ce găsiţi în acest prospect: 1.Ce este Crestor şi pentru ce se utilizează 2.Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi...

Close
Copyright © 2017 | Medpont - Toate drepturile rezervate | Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.