INTREABA MEDICUL

Pentru a adresa o intrebare comunitatii Medpont, utilizeaza formularul afisat in partea de jos a paginii.

569 Responses to INTREABA MEDICUL

 1. DC spune:

  @Vasile: Buna ziua!

  Recomandam dr. Cozma Floarea pt biopsie si diagnostic anatomo-patologic.

 2. Vasile spune:

  Pata de culoare inchisa pe pleoapa.

  De vreo cativa ani am obsevat o mica zona de culoare inchisa situata pe pleopa de jos a ochiului stang. Cred ca are lungimea de vreo 2-3 mm iar culoarea este cea a sangelui coagulat dupa cum se poate vedea in pozele astea: https://www.dropbox.com/sh/z7e7frzc31l8wlb/AADYAO9Ok2uIBFIdIzHKHkrxa?dl=0
  Nu imi amintesc exact cand a aparut problema asta pentru ca nu m-a deranjat. Se poate sa fi ramas in urma unei infectii din trecut. Acum ma intereseaza deoarece dupa fiecare baie mi se inroseste albul ochilor. As vrea sa vad daca nu cumva am de-a face cu un rezervor de bacterii inchise cumva intr-o punga si care ies de acolo atunci cand presez ochii in timpul baii (e vorba de dushuri).
  Unde ar trebui sa ma adresez pentru a mi se lua o proba de pe pleoapa pentru a se face o analiza ca sa aflu ce este acolo ?

 3. Maria 36 spune:

  Buna ziua, am 36 de ani și sufăr de boala Hashimoto. In urma cu 9 ani m-am operat de chist ovarian drept. Sunt sub tratament de 3 ani cu euthyrox, procor T, stresclin complet și caldefix . In urma acestei boli a intervenit și infertilitatea, ciclul menstrual la 24-25 zile. Din dorința de a deveni mămică urmez cu femibion 1 de 12 zile. De 5 zile simt durere la ambii sâni in special la mameloane. Sa fie oare din cauza femibionului? Mulțumesc frumos!

 4. Elena spune:

  Buna ziua,am avut contact sexual neprov cu prietenul meu acum o luna,nu a ejaculat in mine,după 2 săptămâni de la contact am făcut un tes de sarcina și a ieșit negativ. Am întârziere de o zi la menstruație. E posibil sa fiu însărcinată ?

 5. Laura spune:

  Buna ziua , ca sa incep cu inceputul , am avut sterilet 6 ani (l.am scos mai târziu durata lui fiind de 5 ani . Mi.a făcut anestezie mi la scos dupa care ma chiuretat pentru curățare a zis , dupa care mia dat sa iau cateva zile niste pastile cărora nu le m.ai tin minte numele acum) asta la începutul lunii Iulie …pe 17 mi.a venit Durand cu aproximație 5 zile (de când mi.am scos steriletul folosim metoda retragerii) luna aceasta mi.a intarziat 6 zile si am dureri de sani si mai puțin de burta si de spate si nu constante” va rog sa m-a ajutați. Mulțumesc

 6. Medpont spune:

  Este foarte posibil . Testul de sarcina de la farmacie va putea confirma sau infirma ingrijorarea dvs.

 7. Elena spune:

  Pe data de 24 iulie mi a venit menstruatia. Pe data de 10 august am făcut sex neprotejat si a dat drumul în mine. A doua zi dupa ce am făcut sex mi a curs câteva picături de sânge . Este posibil sa se fi instalat deja o sarcina?

 8. DC spune:

  @Adela: In mod normal la astfel de simptome se impune bronchoscopie , dar inainte de alegerea metodei de diagnostic , se vor lua in calcul varsta , simptomatologia exacta si durata ei , istoricul dvs medical, factorii de mediu in care va desfasurati activitatea si istoricul bolilor din familia dvs. Va recomand sa va adresati medicului dvs de familie pt o anamneza corecta in stabilirea diagnosticului dvs

 9. Medpont spune:

  Natura si extinderea refluxului venos au impact in alegerea tratamentului , ce incepe cu metode conservatoare si poate continua cu laser terapie etc. In functie de diagnosticul dvs , impreuna cu medicul curant, se va alege optiunea potrivita bolii dvs.

Adaugati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy link