INTREABA MEDICUL

Pentru a adresa o intrebare comunitatii Medpont, utilizeaza formularul afisat in partea de jos a paginii.

567 Responses to INTREABA MEDICUL

 1. Maria 36 spune:

  Buna ziua, am 36 de ani și sufăr de boala Hashimoto. In urma cu 9 ani m-am operat de chist ovarian drept. Sunt sub tratament de 3 ani cu euthyrox, procor T, stresclin complet și caldefix . In urma acestei boli a intervenit și infertilitatea, ciclul menstrual la 24-25 zile. Din dorința de a deveni mămică urmez cu femibion 1 de 12 zile. De 5 zile simt durere la ambii sâni in special la mameloane. Sa fie oare din cauza femibionului? Mulțumesc frumos!

  RăspundeRăspunde
 2. Elena spune:

  Buna ziua,am avut contact sexual neprov cu prietenul meu acum o luna,nu a ejaculat in mine,după 2 săptămâni de la contact am făcut un tes de sarcina și a ieșit negativ. Am întârziere de o zi la menstruație. E posibil sa fiu însărcinată ?

  RăspundeRăspunde
 3. Laura spune:

  Buna ziua , ca sa incep cu inceputul , am avut sterilet 6 ani (l.am scos mai târziu durata lui fiind de 5 ani . Mi.a făcut anestezie mi la scos dupa care ma chiuretat pentru curățare a zis , dupa care mia dat sa iau cateva zile niste pastile cărora nu le m.ai tin minte numele acum) asta la începutul lunii Iulie …pe 17 mi.a venit Durand cu aproximație 5 zile (de când mi.am scos steriletul folosim metoda retragerii) luna aceasta mi.a intarziat 6 zile si am dureri de sani si mai puțin de burta si de spate si nu constante” va rog sa m-a ajutați. Mulțumesc

  RăspundeRăspunde
 4. Medpont spune:

  Este foarte posibil . Testul de sarcina de la farmacie va putea confirma sau infirma ingrijorarea dvs.

  RăspundeRăspunde
 5. Elena spune:

  Pe data de 24 iulie mi a venit menstruatia. Pe data de 10 august am făcut sex neprotejat si a dat drumul în mine. A doua zi dupa ce am făcut sex mi a curs câteva picături de sânge . Este posibil sa se fi instalat deja o sarcina?

  RăspundeRăspunde
 6. DC spune:

  @Adela: In mod normal la astfel de simptome se impune bronchoscopie , dar inainte de alegerea metodei de diagnostic , se vor lua in calcul varsta , simptomatologia exacta si durata ei , istoricul dvs medical, factorii de mediu in care va desfasurati activitatea si istoricul bolilor din familia dvs. Va recomand sa va adresati medicului dvs de familie pt o anamneza corecta in stabilirea diagnosticului dvs

  RăspundeRăspunde
 7. Medpont spune:

  Natura si extinderea refluxului venos au impact in alegerea tratamentului , ce incepe cu metode conservatoare si poate continua cu laser terapie etc. In functie de diagnosticul dvs , impreuna cu medicul curant, se va alege optiunea potrivita bolii dvs.

  RăspundeRăspunde

Adaugati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.