Somnofilia

Somnofilia – este definită prin avansuri sexuale către alte persoane în timpul somnului.

Somnofilia mai este definită ca sindromul prinţesei adormite sau se poate referi la contactul sexual cu un partener adormit. Fetişul de a fi “vic­tima” unei astfel de intruziuni nu are o denumire, deoarece de cele mai multe ori rămâne la stadiul de simplă fantezie.Oamenii de ştiinţă se străduiesc să înţeleagă această afecţiune rară în care pacienţii au dorinţa sau chiar fac sex în timp ce dorm.

Medicii spun că această afecţiune este atât de stânjenitoare încât cei care au această problemă sunt jenaţi şi nu cer ajutor, iar doctorii nu iau în discuţie această problemă. Momentan această boală nu poate fi vindecată, dar aceasta duce adesea la apariţia problemelor între parteneri.Cei mai mulţi cercetători consideră somnofilia ca o variantă a unei persoane somnabule, în care pacienţii sunt prinşi între somn şi trezie, doar ca somnofilii stau în pat în loc să se ridice şi să meargă.
Medicii au constatat că aproxi­mativ 2-4 % dintre adulţi sunt somnam­buli, dar sexsomania nu este o afecţiune atât de răspândită.

sursa: “Fara Tabu”

Adaugati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Share via