Tratamentul Celulitei

Celulita reprezinta o problema pentru femeia moderna, afectind in mod frecvent femeile dupa virsta de 20 ani.La ora actuala nu se cunoaste o cauza precisa a celulitei, dar s-a observat ca exista unii factori care o determina printre care : factorul genetic care asociat cu factorii hormonali fac ca aceasta maladie sa debuteze la virste destul de tinere, variatiile de greutate, probleme la nivelul microcirculatiei.Toti acesti factori determina ruptura benzilor de colagen atasate la nivelul pielii care permit grasimii sa hernieze dind un aspect total inestetic.

Mezoterapia este un tratament nechirurgical eficace in reducerea celulitei.
Efectele mezoterapiei sunt de imbunatatire a circulatiei locale , de tonifiere a pielii, de dizolvare a excesului de grasime din zona dorita.

Avantajele acestei metode sunt:
– Nu are reactii alergice
– Nu prezinta efecte secundare
– Nu prezinta contraindicatii
– Nu interactioneaza cu alte medicamente
– Nu necesita recuperare

Indicatiile terapeutice ale mezoterapiei sunt:

1) hard cellulite

2) mild cellulite

3) soft cellulite

Tratamentul consta in administrarea prin microinjectii la nivelul pielii a unui complex de substante naturale cu rol in micsorarea depozitelor de grasime, reducerea aspectului nedorit de “coaja de portocala” si tonifierea tesuturilor.
Efectul local al mezoterapiei este de : lipoliza(reducere a depozitelor de grasime), suport metabolic de refacere a tesurilor cu imbunatatirea circulatiei locale si drenaj limfatic.
Protocolul terapeutic este individualizat si se stabileste in urma unei consultatii.
Mezoterapia este o excelenta metoda de lupta impotriva micilor depozite de grasime refractare la diete sau sport, a imbunatatire aspectului local al pielii determinat de celulita precum si de prevenire a depunerilor locale de grasime.

Clinica Zone Medical ESTET
www.clinicaestet.ro

Adaugati un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.