Marirea sanilor cu implant mamar

Marirea sanilor ( mamoplastia de augmentare)

Se adreseaza femeilor cu sani mici, foarte mici sau cu un grad mic de ptoza mamara.
Augmentarea cu implant mamar este singura metoda utilizata in prezent pentru marirea sanilor care sa confere atat siguranta cat si aspect estetic placut. Utilizarea implantelor mamare poate corecta atat hipotrofia mamara, ptoza de gradul I cat si asimetria mamara.

Marirea sanilor
Marirea sanilor

Indicatiile utilizarii implantelor mamare sunt:

• Marirea ( augmentarea ) sanilor in scopuri estetice
• Reconstructia imediata sau intarziata a sanilor dupa mastectomii.
• Reconstructia dupa ablatii posttraumatice a sanului
• Anomalii congenitle

Contraindiicatiile absolute ale utilizarii implantelor:

Sarcina si alaptarea
• Boli de colagen
• Infectii sau abcese situate oriunde la nivelul corpului
• Radiodermite si radionecroze la nivelul toracelui anterior, anomalii anatomice care pot determina complicatii postoperatorii
• Hipersensibilitate la corp strain
• Respingeri repetate a altor implante in antecedente
• Afectiuni maligne ale sanului aflate in tratament radioterapic si fara masectomie
• Pacientele cu afectiuni psihice evidente sau depistate la consultul preoperator

Se pot utiliza mai multe tipuri de implante mamare: siliconice si cele cu ser fiziologic, sau combinatii ale acestora indiferent de natura continutului. Implantele mamare au nenumarate forme ( rotunde, bombate, … Citeste tot aticolul

Marirea buzelor

Marirea buzelor este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter definitiv sau temporar (6-9 luni) in functie de substanta utilizata. Augmentarea buzelor (marirea buzelor) se face in prezent cu mai multe substante:

1. Matrigel
2. Puragen
3. Grasime proprie
4. HylaformsauRestylane
5. Bioalcamid

Marirea buzelor
Marirea buzelor

MATRIGEL-RAFINAMENT SI SENZUALITATE

Buzele senzuale sunt secretul seductiei.Indiferent ce varianta de ruj este folosita conformatia buzei este cea remarcata de la prima vedere.

Aplicarea rujului la nivelul unor buze nereliefate, slab conturate, subtiri, fara volum nu face decat sa scoata in evidenta acest defect estetic.

Marirea buzelor poate da si un aspect de intinerire faciala mai ales daca este asociata si cu corectia ridurilor faciale folosind tot produse injectabile (MATRIGEL-MATRIDEX)

MATRIGEL este unul dintre cele mai noi si mai bune produse injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale. Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente, o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.

MATRIGEL este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi … Citeste tot aticolul

Lifting facial nechirurgical

Lifting-ul facial weekend Procedura nechirurgicala de reintinerire faciala (lifting tridimensional cu fire de suspensie).

Scopul chirurgiei estetice faciale este de a obtine imbunatarirea aspectului facial, reintinerirea faciala prin tehnici cat mai putin invazive care sa inlocuiasca traditionalul lifting chirurgical.

Lifting facial
Lifting facial

Liftingul facial tridimensional ( nechirurgical) utilizand fire de suspensie faciala este o procedura cu rezultate excelente ce se substituie liftingului clasic chirurgical .Procedura liftingului nechirurgical cu fire de suspensie faciala este o metoda total neinvaziva, se realizeaza cu anestezie locala (nu necesita anestezie generala), dureaza maxim 60 minute iar recuperarea este foarte rapida.

Usurinta realizarii si recuperarea rapida ne indreptatesc sa denumim acest tip de procedura “ lifting de weekend”.

Procedura nu necesita internare iar reluarea activitatii se poate face dupa 2-3 zile de la interventie. Rezultatele excelente obtinute prin aceasta metoda au limitat drastic utilizarea liftingului chirurgical deosebit de agresiv si cu perioada de recuperare indelungata.

Odata cu inaintarea in varsta, la care se adauga actiunea nociva a altor factori cum ar fi : razelor solare, fumatul, diferite afectiuni dermatologice care au aparut in cursul vietii pielea sufera un proces de imbatranire mai evident la nivel facial unde se constata adancirea ridurilor, caderea pleoapelor, sprancenelor, obrajilor si … Citeste tot aticolul

Tratamentul ridurilor

Tratamentul ridurilor – Aspectul imbatranit, ridat al fetei, impresioneaza in mod neplacut pe cei care ne privesc.

Oportunitatea de a ameliora acest aspect inestetic este astazi la indemana oricui datorita chirurgiei estetice dar mai ales medicinei estetice. MATRIDEX, un compus injectabil pe baza de acid hialuronic confera posibilitatea stergerii ridurilor produse de imbatranirea accentuata si prematura a pielii.

Tratamentul ridurilor
Tratamentul ridurilor

Procedura facila neimplicand internare si cu recuperare rapida, injectarea de Matridex la nivelul ridurilor faciale ramane solutia cea mai eficienta in prezent de atenuare a ridurilor si deci de reintinerire faciala.

Matridex este un gel resorbabil de acid hialuronic dublu linkat asociat cu microsfere Sephadex ce are urmatoarele actiuni:
-augmentare (marire) prin inlocuirea in structura pielii a acidului hialuronic degradat si deci umplerea ridurilor
-regenerare (prin formare de colagen nou la locul injectarii), acest lucru contribuind deci la atenuarea ridurilor MATRIDEX este un produs biocompatibil, biodegradabil, noncitotoxic si perfect tolerat de organism.
Procedura de stergere a ridurilor se realizeaza prin microinjectarea locala, este nedureroasa (anestezie locala),dureaza aproximativ 30 minute,nu necesita internare iar recuperarea dupa procedura este rapida(24-48 ore). Efectul se pastreaza intre 9-12 luni in functie de cantitatea de matridex ce se injecteaza.

Asocierea Matridex-ului cu peelingul facial, marirea buzelorCiteste tot aticolul

Peeling chimic

Peelingul chimic a fost introdus pentru prima oara in era moderna de catre Mac Knee care a folosit fenolul pentru tratamentul unor cicatrici faciale dupa o arsura.

Peeling Chimic
Peeling Chimic

Dorinta de a stopa procesul de imbatranire a stimulat intotdeauna cautarea acelor metode mai vechi sau mai noi de obtinere a reintineririi faciale.

In ultimile decenii datorita rezultatelor remarcabile de intinerire faciala peeling-urile au fost perfectionate imbunatatindu-si eficienta si siguranta.

La ora actuala, manechinele din intreaga lume inaintea prezentarilor de moda folosesc acest tip de procedura pentru a da fetei tonicitate si prospetime asociate bineinteles cu alte proceduri estetice cum ar fi de exemplu marirea de buze, corectia de riduri etc..

Scopul peelingului chimic este de a inlatura acele straturi de piele imbatranite sau prezentand cicatrici folosind un agent chimic. Epidermul trofic, cu aspect intins regenereaza din dermul restant.

Noul epiderm da fetei un aspect mai tanar, de prospetime, reducand ridurile fine si petele de culoare.

Inaintea aplicarii procedurii este insa necesara o evaluare a tenului pacientei. Aceasta evaluare include: adincimea si numarul ridurilor, existenta petelor de culoare, existenta cicatricilor faciale, tipul de ten precum si necesitatea asocierii altor proceduri estetice de reintinerire faciala.Toate aceste detalii se pot obtine … Citeste tot aticolul

Cicatrici – Corectia cicatricilor

Cicatrici – Corectia cicatricilor este rezultatul “repararii” de catre organism a leziunilor determinate de traumatisme sau de diferite afectiuni (precum acneea) sau pot fi postoperatorii.

Exista mai multe tipuri de cicatrici :
– hipertrofice sau cheloide ( cauzate de formarea in exces de tesut nou )
– cicatrici subdenivelate datorate pierderii de tesut.

Cicatrici
Cicatrici

Cicatricile in primele 6 luni pot determina: prurit (mancarime) si sensibilitate locala, simptome ce pot fi mult ameliorate prin folosirea unor creme aplicate local.
De aceea nici o interventie chirurgicala pentru tratamentul cicatricilor nu poate avea loc mai devreme de 6-9 luni mergand pana la un an.
De asemenea expunerea la soare in perioada metabolica activa a cicatricii ( primele 6 luni ) poate determina hiperpigmentatia cicatricii cu influente negative asupra operatiei de corectie ulterioare.
Primul pas pentru rezolvarea problemei dumneavoastra este consultatia.
Exista numerase tehnici chirurgicale sau nechirurgicale de corectie a cicatricilor fiecare aplicandu-se individualizat in functie de tipul cicatricii si de etiologia acesteia incepand cu peelingul chimic ( pentru tratamentul cicatricilor post acnee sau a altor afectiuni) si terminaand cu excizia chirurgicala.
Indicatia operatorie va fi stabilita individualizat de catre chirurgul estetician in urma consultatiei.

In tratamentul cicatricilor un rol important … Citeste tot aticolul